Steelwork

Vannskjæring

Vår vannkutter bruker en strøm av vann med svært høy trykk og slipende partikler for å kutte nesten alle typer materialer, opptil 100 mm tykke.

Vannstrålen kan kutte nesten alle materialer med stor nøyaktighet.

Dette inkluderer stål, legeringer, titan, kobber, messing, stein, fliser, glass, betong, keramikk, gummi og plast.

På grunn av den allsidige naturen til vannstråleskjæring, er mulighetene uendelige når det kommer til hva kutteren kan gjøre.
Tjenestene våre brukes til prosjekter som krever utrolig nøyaktighet og produksjonshastighet, for volumproduksjon og prototype.

Vannstrålen brukes til skilting, dekorative formål på steinfliser og gulv, skreddersydd produksjon av en rekke metalldeler til maskiner og skulpturer, og skjæring av stein for skreddersydd marmor kjøkkeninnredning; for å nevne noen. Som et resultat fremhever dette fleksibiliteten og fordelene ved tjenesten.

Det er mange fordeler med å bruke vannstråleskjæring i motsetning til andre metoder som plasma/laser/EDM-skjæring.

Disse inkluderer:

  • Ingen varmepåvirkede soner – vannstråleprosessen genererer ikke samme varmenivå som andre prosesser. Det er ingen brennmerker eller endringer i sammensetningen av materialene gjennom varme.
  • Kostnadseffektiv – vannstråleskjæring er billigere enn andre prosesser.
  • Nøyaktighet – nøyaktigheten på vannstråleskjæring er bedre enn 0,002 tommer, og kan produsere intrikate design med letthet.
  • Gradfrie kanter – vannstrålen skjærer med svært liten kraft, så det genereres en liten, hvis ikke ikke-eksisterende mengde grad.
    Can Cut Composites- Kan kutte flere materialer limt sammen.
  • Vannstråleskjæring er rask å sette opp og programmere.
  • Sikker og miljøvennlig – Kutteren i seg selv bruker ingen skadelige materialer og frigjør ingen skadelige gasser (som fordampet metall, som ved laserskjæring) uten brannfare.